Quantcast
ACC ADMINISTRARE CAZARE CANTINE Logo cazare studenti muncitori ADMINISTRARE CAZARE CANTINE ADMINISTRARE CAZARE CANTINE Sprijinim Viitorul - Cazare Bucureşti
pagina
Complex Camine  Cazare Studenti si Muncitori
Share on Facebook
Share on Google Bookmarks
Share on Twitter
Share on Digg
Share on Delicious
Share on Stumble Upon
Share on Reddit
Share on Newsvine
Share on LiveJournal
Share via e-mail
RSS Feed: Cazare muncitori | Cazare Studenti Bucuresti Despre serviciile de cazare din bucuresti

Despre  -  Serviciile de cazare  destinate muncitorilor şi studenţilor

Peste  4 decenii de experienţă în serviciile de cazare pentru muncitori

SC Administrare Cazare Cantine SA este o companie românească, cu capital privat care şi-a început activitatea în anul 1959, în Bucureşti în domeniul asigurării atât a cazarii muncitorilor, cât şi a preparării şi servirii meselor pentru personalul şi pentru echipele de muncitori constructori cazate ce au contribuit la crearea imaginii Bucureştiului de azi.

        Continuăm tradiţia de cazare pentru muncitori, completând-o prin serviciile de cazare oferite studenţilor şi cadrelor didactice

În prezent, activitatea companiei noastre se desfasoară pe două direcţii principale de cazare: cazarea muncitorilor şi cazarea studenţilor.

Astfel, ne putem mândri cu faptul că putem continua tradiţia de contributori la susţinerea forţei de muncă, care permanent modelează Bucureştiul. Şi mai mult decât atât, contribuim chiar şi la dezvoltarea României, prin susţinerea tinerilor intelectuali, respectiv a studenţilor, răspunzând cu promptitudine la nevoile acestora, de cazare şi spaţii locative, pe toată durata studiilor desfăşurate în Bucureşti.

O nouă perspectivă pe piaţa locurilor de cazare pentru muncitorii şi studenţii ce îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti

Datorită cunoştinţelor şi a vastei experienţe acumulate în decursul anilor, SC ACC SA este astazi una din cele mai importante companii româneşti din acest sector economic de cazare, şi cea mai mare din Bucureşti.

        În prezent compania deţine şi administrează locuri de cazare în căminele proprii din majoritatea zonelor din Bucureşti, punând la dispoziţie peste 5000 de locuri de cazare, din care peste 300 fiind destinate exclusiv cazării studenţilor şi cadrelor didactice.