Quantcast
ACC ADMINISTRARE CAZARE CANTINE Logo cazare studenti muncitori ADMINISTRARE CAZARE CANTINE ADMINISTRARE CAZARE CANTINE Sprijinim Viitorul - Cazare Bucureşti
pagina
Complex Camine  Cazare Studenti si Muncitori
Share on Facebook
Share on Google Bookmarks
Share on Twitter
Share on Digg
Share on Delicious
Share on Stumble Upon
Share on Reddit
Share on Newsvine
Share on LiveJournal
Share via e-mail
RSS Feed: Cazare muncitori | Cazare Studenti Bucuresti

Viziunea noastră - stabileşte ceea ce ne propunem

Orice companie trebuie să-şi cunoască bine poziţia pentru a se distinge şi detaşa cu succes de competitorii săi. Şi mai mult decât atât, trebuie să aibă o viziune clară, orientată spre propriul viitor.

În cadrul companiei noastre, ne cunoştem foarte bine poziţia în acest segment al serviciilor de cazare de pe teritoriul Bucureştiului. Astfel, cu un total de 13 cămine şi peste 5000 de locuri de cazare distribuite în majoritatea sectoarelor capitalei, suntem un jucător important în industria de cazare a Bucureştiului.  

Clienţii noştri sunt în mijlocul a tot ceea ce întreprindem, şi acest lucru se reflectă şi în viziunea companiei noastre, viziune orientată pe dezvoltarea performanţelor serviciilor noastre în conformitate cu aşteptările partenerilor noştri.

În timp ce această viziune defineşte destinaţia finală, valorile fundamentale pe care le urmăm, ne ghidează deciziile de zi cu zi, pentru şi înspre beneficiul partenerilor şi colaboratorilor SC ACC SA.

Misiunea noastră - stabileşte modul în care vom realiza acest lucru

Compania noastră se angajează să ofere constant servicii de calitate în cel mai eficient mod, pentru beneficiul comun al clienţilor, partenerilor, colaboratorilor şi angajaţilor noştri.Construim împreună;

Practic şi eficient;

Mereu aproape;

Adaptat nevoilor tale;

Întotdeauna prima opţiune.


Imperativele

noastre strategice